A goal is a dream

with a

DEADLINE

 

PORTFOLIO

 

OVER MIJ

Hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Anja Bronk, enthousiast grafisch vormgever met gevoel voor vorm, kleur en typografie. 

 

Als kind zat ik al aan de keukentafel logo's te tekenen en sindsdien is mijn passie voor het vak niet verminderd. Ik ben dan ook de opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven gaan volgen, die ik later heb ik aangevuld met het hbo-programma Digitale Vormgeving en Webdesign.

 

Na een aantal jaren bij o.a. Philips, Ikea en verschillende bureau’s gewerkt te hebben, vond ik het tijd worden om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik wil graag mijn creativiteit en vakmanschap aanbieden om logo's, websites, online uittingen, infographics, flyers of folders voor uw bedrijf of organisatie te ontwerpen.

 

Het is een uitdaging om iets te maken waar de opdrachtgever helemaal tevreden mee is. Een goed ontwerp begint bij het goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens te vertalen naar beeld. Dit is één van de dingen waardoor ik grafisch vormgeven zo’n leuk vak vind.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op!

SKILLS

PHOTOSHOP

85%

ILLUSTRATOR

90%

INDESIGN

85%

WIX

80%

WORDPRESS

75%

SQUARESPACE

75%

 

TESTIMONIALS

,,

Anja verrast mij keer op keer met haar mooie ontwerpen. Zij weet vorm te geven aan mijn hersenspinsels met haar bijzondere inlevevingsvermogen en oprechte betrokkenheid.

JOYCE DE LANGE

Coördinator

Kinderboerderij Minnebeek

,,

Met Anja maken we de nieuwsbrieven voor de wijk Tolberg. Anja is zeer vakkundig en maakt dat onze wijk nieuwsbrief zeer professioneel oogt. Daarnaast is Anja iemand op wie je kan rekenen, ze houdt zich aan afspraken en deadlines en ze denkt mee om de inhoud kwijt te kunnen in de opmaak.

LEONIE ANSEMS

Buurtopbouwwerker Tolberg

WijZijn Roosendaal

ROB LIPS

Voormalig Buurtopbouwwerker

Tolberg Roosendaal

Anja heeft ons geweldig geholpen door een prachtig logo voor ons te ontwerpen dat helemaal bij onze missie past. Ook heeft ze een nieuwsbrief in een voor ons perfecte vorm gegoten. Wat het voor ons uitermate prettig maakte was dat ze onze ideeën ter harte nam, maar dat ze die met haar professionele blik ook kritisch bekeek en ze daarmee naar een hoger niveau tilde.

,,

 

CONTACT

Website Tolberg Netwerk